معنا و مبنای علوم انسانیِ اسلامی

رضا غلامی

۵۲۶ صفحه
دریافت فهرست

با پیروزی انقلاب اسلامی و تجدید حیات عملی اسلام اجتماعی، به طور طبیعی انتظار برای بسط و تعمیق علوم انسانی اسلامی افزایش یافت. جمهوری اسلامی به دنبال جاری و ساری کردن تعالیم ناب اسلامی در رگ‏های کشور بود و این هدف جز با اتکاء به علوم انسانیِ اسلامی میسر نمی‏شد. ناآشنایی با عمق علوم انسانی و کارکردهای آن به علاوه فقر محتوای منسجم و روزآمد در حوزه ها همچنین نیازهای فزاینده و متراکم کشور به تربیت نیرو و ضرورت پاسخ گویی به سیلی از مسائل مبتلابه، چیزی بود که نظام را به سمت پالایش و استفاده از علوم انسانی متعارف که مولود تفکر سکولار بود سوق داد.  کتاب پیش رو حول ضرورت، امکان و نحوه دست‏یابی به علوم انسانیِ اسلامی و همچنین مختصات دستگاه فکری جدیدی است که باطن این علوم را تشکیل داده است. البته این مطالب بعضاً و به شکل غیر مستقیم، رسالت خود را پاسخ گویی به ابهامات و یا شبهات در نظر گرفته است و لذا فضای حاکم بر هر سال در مطالب ارائه شده در همان سال اثرگذار بوده است.

دفعات مشاهده: 641 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر