در روزگار کنونی پویش علمی شتاب بیسابقهای گرفته است. شاخههای گوناگون علم و معرفت شاهد زایش پیدرپی رویکردها و روشهای پژوهشی و نظریه های نوین علمی هستند. در پویش معرفتی روزگار ما رویکردهای میانرشتهای – بویژه در عرصهی علومانسانی و اجتماعی – جایگاه ویژهای داشته و دارند. پویایی و پیشرفت علم در ایران – و در حوزهی زبان فارسی – مستلزم برقرار کردن ارتباط با روند تحولات معرفتی در سطح جهانی و درونیکردن رویکردها و روشهای نوین علمی و پژوهشی است. مجلهی مطالعات میانرشتهای در علومانسانی با این هدف برپا شده است که به سهم خود – و در حد توان و امکان – به ساخته شدن بستر این ارتباط کمک کند. این مجله میکوشد – و میخواهد – که جایی باشد برای آشنایی با مبانی نظری و روشی مطالعات میانرشتهای و کاربست آن – بطور ویژه – در پژوهشهای مربوط به مسائل ایران.
اینک، پس از بیش از یک دهه گام زدن در این راه، هیأتتحریریهی مجله در نظر دارد کارنامهی این مجله را در ترازوی سنجش بگذارد و برای تحقق هرچه بهتر این هدف به همراهی و همگامی صاحبنظران و پژوهشگران حوزهی علومانسانی چشم دوخته است.
خواهشمندست ملاحظات انتقادی و پیشنهادهای خود دربارهی مجلهی مطالعات میانرشتهای در علومانسانی (از نظر رویکرد و روش و چارچوبهای مفهومی و نظریهای و چند و چون کاربست آنها در مقالات منتشرشده در این مجله) را – به هر شکل و در هر چارچوبی که صلاح می دانید – از طریق ایمیل infoisih.ir با ما درمیان بگذارید. باشد که بتوانیم سنجشی هرچه دقیقتر و کارآمدتر از کارنامهی این مجله داشته باشیم.
فصلنامه مطالعات میانرشتهای در علوم انسانی