EN fa

کتب ترجمه شده:


علم در عمل
مولف برونو لاتور مترجم رحمان شریف‌زاده
ناشر مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی تاریخ انتشار پائیز 1402
نوبت چاپ 1 تعداد صفحات 514
قیمت پشت جلد 6660000 ارسال کننده 0022425020
نوع جلد شومیز اندازه رقعی
کد DOI کد دیویی
کد ال سی فایل کتاب
توضیح
 پیش‌بینی می‌کنم که کتاب علم در عمل تأثیری قابل مقایسه با کتاب ساختار انقلاب‌های علمی توماس کوهن داشته باشد؛ این کتاب هم ذهن فیلسوفان را برانگیخته می‌کند و هم الهام‌بخش جامعه‌شناسان و مورخان علم خواهد بود (نیکولاس جوردین، ریاضیدان و فیلسوف علم)
این کتاب با جذابیت و شوخ‌طبعی قابل‌توجه‌اش، شرحی از علم به مثابه شبکه‌های پویا و ترکیب‌پذیر ارائه می‌کند. موردکاوی‌های کوتاه زیاد این کتاب سرزندگی خاصی به متن داده‌اند، و این کتاب به عنوان راهنمایی برای تفکر علمی بسیار خوب عمل می‌کند. (استیو یرلی، جامعه‌شناس علم)
همه جامعه‌شناسان باید کتاب علم در عمل لاتور را بخوانند. نه فقط به این دلیل که جامعه‌شناسی علم یک زیررشته پویا و رو به رشد است، بلکه مهمتر از آن به این دلیل که لاتور مفاهیمی را که زیربنای تلاش‌های جامعه‌شناسان برای متمایز‌کردن رشته ما به عنوان یک رشته علمی است، به چالش می‌کشد. لاتور ادعا می‌کند که علم، از جمله جامعه‌شناسی، کنش جمعی است و واقعیت‌بودگی، معلول کنش جمعی است نه علت آن ... مقدمه‌ای عالی و لذت‌بخش بر جامعه‌شناسی علم. (جوآن اچ. فوجیمورا، جامعه‌شناس)
برونو لاتور یکی از درخشان‌ترین و اصیل‌ترین نویسندگانی بوده که در چند دهه اخیر درباره علم قلم زده است. علم در عمل درباره فناعلم (technoscience) است؛ لاتور با این اصطلاح علم، فناوری و جامعه را در یک واژه می‌گنجاند. موضوع فناعلم رابطه قدرتی است که میان کنشگران [انسانی و غیرانسانی] تثبیت می‌شود. وقتی ما دانشمندان و مهندسان را از درون جامعه دنبال می‌کنیم شبکه‌ای از متحدان را می‌یابیم که فراتر از افرادند. (یان هکنیگ، فیلسوف و جامعه‌شناس علم)
 
میانگین امتیازات: 3.33
تعداد آرا: 3



امتیاز دهید:
EXCELLENT
VERYGOOD
GOOD
REGULAR
BAD

قیمت فروش - ریال: 5994000 - قیمت فروش - يورو: 5
تعداد درخواستی برای خرید:
برگشت به صفحه اول گنجینه کتاب‌ | برگشت به بخش قبلى