EN fa

تقریری بر مباحث مطرح شده در پژوهشکده تحول علوم انسانی دانشگاه شیراز

محمدرضا تقوی

دریافت فهرست

کتاب «مفاهیم و گزاره‌های علوم انسانی با نگاه تحولی» تقریری از دستاوردهای نزدیک به یک دهه از گروهی از اساتید رشته‌های علوم انسانی دانشگاه شیراز و برخی از اندیشمندان دیگر است که از طریق مباحثه علمی، با روش‌شناختی و تأمل در منابع علمی و دینی به دست آمده است. پیش فرض کتاب آن است که تحول علوم انسانی در گرو تحول در روش‌شناسی و تحول در روش‌شناسی در گرو «بسط و یا تحول در منطق علم» است. تحول در «منطق علم»، قبل از هر چیز نیازمند مفاهمه بر روی مفاهیم کلیدی است که شکل‌دهنده و قوام‌بخش چنین منطقی است. این کتاب در واقع مفاهیم و گزاره‌هایی را ارائه می‌نماید که هر یک از آنها می‌تواند مبنای بحث و گفتگو در بین علاقه‌مندان به بحث‌های تحول در علوم انسانی قرار گیرد.

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر