EN fa

«راهنمای بالینی بازی‌درمانی» و «مفاهیم و گزاره‌های علوم انسانی با نگاه تحولی» تازه‌های نشر پژوهشگاه

 | تاریخ ارسال: 1403/7/9 | 
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی، به همت انتشارات پژوهشگاه دو کتاب «راهنمای بالینی بازی‌درمانی» و «مفاهیم و گزاره‌های علوم انسانی با نگاه تحولی» برای استفاده علاقه‌مندان به بازار نشر عرضه شد.



 کتاب «راهنمای بالینی بازی‌درمانی» اثر دکتر آنتونی ام.بین، یک راهنمای جامع و  جذاب است که راهکارهایی نوآورانه و راهبردهایی پیشرفته برای کار با جوانان و بزرگسالان علاقه‌مند به بازی‌های رایانه‌ای ارائه می‌دهد. این کتاب به بررسی چگونگی استفاه از بازی‌های ویدیویی به عنوان ابزاری‌درمانی، اهمیت آن در بهبود سلامت روانی و ارتقاء ارتباطات میان مشاور و مشاوره‌گیران می‌پردازد. دکتر آنتونی ام.بین به طور جامع به مزایا و معایب استفاده از بازی‌‌های ویدیویی در روند درمانی می‌پردازد و به خوانندگان نشان می‌دهد چگونه می‌توانند از این ابزار قدرتمند برای تسهیل درمان و بهبود سلامت روانی مشاوران و مشاوره‌گیران استفاده کنند. با ارائه مطالعات موردی و مثال‌های علمی، این کتاب به خوانندگان امکان می‌دهد تا بهترین روش‌ها و تکنیک‌ها را در ارتباط با استفاده از بازی‌های ویدیویی در جلسات درمانی خود اعمال کنند.







 کتاب «مفاهیم و گزاره های علوم انسانی با نگاه تحولی» تقریری از دستاوردهای نزدیک به یک دهه از گروهی از اساتید رشته‌های علوم انسانی دانشگاه شیراز و برخی از اندیشمندان دیگر است که از طریق مباحثه علمی، با روش‌شناختی و تأمل در منابع علمی و دینی به دست آمده است. پیش فرض کتاب آن است که تحول علوم انسانی در گرو تحول در روش‌شناسی و تحول در روش‌شناسی در گرو «بسط و یا تحول در منطق علم» است. تحول در «منطق علم»، قبل از هر چیز نیازمند مفاهمه بر روی مفاهیم کلیدی است که شکل‌دهنده و قوام‌بخش چنین منطقی است. این کتاب در واقع مفاهیم و گزاره‌هایی را ارائه می‌نماید که هر یک از آنها می‌تواند مبنای بحث و گفتگو در بین علاقه‌مندان به بحث‌های تحول در علوم انسانی قرار گیرد.


 




CAPTCHA
دفعات مشاهده: 92 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر