اشتغال و برخورداری از شغل مناسب و متناسب مسئلهای جدی در حوزۀ اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی محسوب میشود. نابهسامانی در حوزۀ اشتغال، علاوهبر تبعات اقتصادی، آثار فرهنگی و روانی نیز به همراه خواهد داشت. با وجود این و علیرغم اهمیت این موضوع و با وجود کارکردهای چندگانه و حساس علوم انسانی، آموزش، پژوهشگری و فعالیت در این بخش دچار مسائل خاص و نارساییهایی نگرانکنندهای است که از جملۀ آنها میتوان به اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی بهطور عام و اشتغال فارغالتحصیلان علوم انسانی بهطور خاص اشاره کرد.
اشتغال از جمله معضلات مزمن و کلیدواژههای پرتکرار در آموزش عالی کشور محسوب میشود که در قالب گفتارهایی که رویاروی شما قرار دارد، از منظر گوناگون به آن پرداخته شده است. مجموعهای که رویاروی مخاطبان محترم قرار گرفته است، حاصل پژوهشگری و اندیشهورزیِ گروهی از اساتید و با همکاری دانشجویان جامعهشناسی است که طی آن، موضوع مهم اشتغال دانشآموختگان علوم انسانی، از جهات مختلف و متفاوت، در قالب نُه گفتار مورد تحقیق و تفحص کارشناسی قرار گرفته است.
نشانی مطلب در وبگاه پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی: http://iscs.ac.ir/find-1.198.16479.fa.html برگشت به اصل مطلب