اولین همایش «تاریخ، آموزش و زیست دانشگاهی در دانشکده نفت آبادان (۱۳۵۹-۱۳۱۸)»

به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی اولین همایش «تاریخ، آموزش و زیست دانشگاهی در دانشکده نفت آبادان (۱۳۵۹-۱۳۱۸)»  توسط مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی با همکاری دانشکده نفت آبادان در ۲۵ اسفند ۱۴۰۰برگزار خواهد شد.

تاسیس دانشکده نفت؛ دانشکده نفت و پالایشگاه آبادان؛ دانشکده نفت و صنعت نفت در ایران؛ دانشکده نفت و ملی شدن صنعت نفت؛ دانشکده نفت و جنبش‌ دانشجویی در دهه‌های ۲۰ تا ۵۰؛ دانشکده نفت و انقلاب اسلامی؛ تعطیلی دانشکده نفت و حصر آبادان؛ از آموزش تا کارگاه در دانشکده نفت؛ تعاملات آکادمیک بین‌المللی در دانشکده نفت؛ متون درسی و سیستم آموزشی ؛ سه‌گانه دانشکده، جامعه و صنعت در آبادان دهه‌های ۲۰ تا ۵۰، محورهای این همایش است.

مهلت دریافت آثار ۷ اسفند ۱۴۰۰ می باشد. همچنین علاقه مندان می‌توانند مقاله و یادداشت و عکس و سند و خاطرات خود از دوران دانشجویی و یا تدریس و همکاری با دانشکده نفت را به ایمیل collegeofabadan@iscs.ac.ir ارسال نمایند.

نشانی برگزاری همایش: https://b2n.ir/iscs

دسته بندی: اخباراخبار علمیاخبار همایش‌هاتازه‌هاگفت‌و گونشست