با سخنرانی عضو هیئت علمی مؤسسه؛ نخستین همایش ملی «دانشگاه عاری از دخانیات، آسیب‌های روانی و اجتماعی» برگزار می‌شود

نخستین همایش ملی «دانشگاه عاری از دخانیات، آسیب‌های روانی و اجتماعی» ۲۸ تیرماه جاری با همکاری دانشگاه بوعلی سینا همدان و دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مؤسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، دکتر اباذر اشتری، عضو هیئت علمی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مشاور پژوهشی مرکز تحقیقات کنترل دخانیات از جمله سخنرانان این همایش است که در سخنرانی خود به طرح پاد (پیشگیری از دخانیات در مدارس) به عنوان لازمه دانشگاه عاری از دخانیات می‌پردازد.

علاقمندان به شرکت در این همایش برخط (آنلاین) که ۲۸ تیرماه از ساعت ۸ تا ۱۴ برگزار می‌شود، می‌توانند از طریق نشانی vc.basu.ac.ir/counseling در همایش حضور پیدا کنند.

دسته بندی: اخباراخبار علمیاخبار همایش‌هاتازه‌هاگفت‌و گونشست