پانزدهمین کنفرانس ملی «ارزیابی و تضمین کیفیت در نظام‌های دانشگاهی» برگزار می‌شود

پانزدهمین کنفرانس ملی «ارزیابی و تضمین کیفیت در نظام‌های دانشگاهی» با موضوع نظام‌مندسازی فرآیندهای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در آموزش عالی ایران؛ بازنگری، اصلاح و بهبود ساختارها، ۱۹ و ۲۰ آبان ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، مهلت ارائه اصل مقالات به این کنفرانس که توسط دانشگاه کردستان و با همکاری سازمان‌ها و مؤسسات مختلف آموزش عالی از جمله مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود، آخر مردادماه سال جاری اعلام شده است.

محورهای اصلی مورد بحث در این کنفرانس شامل تحلیل ساختار و سازوکارهای سیاست گذاری (آموزشی، پژوهشی و …) در نظام آموزش عالی کشور و رابطه آن ها با ارزیابی و بهبود کیفیت، روندها و روش‌های ارزیابی و بهبود کیفیت در دانشگاه ها و نقش مدیریت دانشگاه در آن‌ها، تجارب داخلی و جهانی در زمینه‏‎ نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت نظام‎ها و زیرنظام‌های آموزش عالی و نقش رتبه‌بندی در بهبود کیفیت آن‎ها، معیارها، ملاک‌ها و نشانگرهای مورد استفاده در ارزیابی کیفیت آموزشی و پژوهشی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور، عملکرد مراکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در دانشگاه‌ها و هیات‌های نظارت استانی آموزش عالی کشور،
آمـایش آموزش عالی کشور (مـدیریت اسـتانی مؤسـسات آموزش عالی کشور) و تأثیر آن بر مقوله ارزیابی و بهبود کیفیت، چالش های ارزیابی و بهبود در آموزش الکترونیکی، پیامدهای پاندمی کووید ۱۹ در آموزش عالی و تأثیرات آن بر بازنگری در رویه های ارزیابی و تضمین کیفیت در نظام‌های دانشگاهی است.
علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به تارنمای کنفرانس به نشانی https://conf.uok.ac.ir/15thqaus مراجعه کنند.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگفت‌و گونشست