پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می‌شود

پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با عنوان «جشنواره قرن» با مشارکت مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، این جشنواره توسط بنیاد نیکوکاری جمیلی و با همراهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت ورزش و جوانان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و برخی دیگر از مؤسسات پژوهشی و دانشگاه‌‌ها و سایر اعضای جامعه علمی کشور با عنوان «جشنواره قرن» و در سطح ملی و بین‌المللی برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این جشنواره، حمایت از ایده‌های دانش بنیان، پرورش استعدادها، تقویت روحیه نوآوری و ایجاد انگیزه و امید در جوانان کشور در پنج حوزه علوم پایه (شیمی، فیزیک، ریاضی و علوم کامپیوتر، علوم زیستی و زمین شناسی) و با دو رویکرد ویژه «ویروس کرونا و هوش مصنوعی» است.

از علاقمندان دعوت می‌شود با مراجعه به وبگاه جشنواره به نشانی www.ysf-persia.com نسبت به ثبت ایده و اعلام آمادگی برای شرکت در جشنواره اقدام کنند.

دسته بندی: اخباراخبار علمیاخبار همایش‌هاتازه‌هاگزارش‌های پژوهشیگفت‌و گونشست