در نهمین نشست تخصصی گروه مطالعات زنان مؤسسه بررسی می‌شود: حضور زنان در عرصه علم و فناوری

شصت و یکمین نشست مؤسسه و نهمین نشست تخصصی گروه مطالعات زنان مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، روز دوشنبه ۱۰ خرداد از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در این نشست برخط، دکتر فائزه رحمانی، مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده و دانشیار مهندسی هسته‌ای دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دکتر لیلا فلاحتی، استادیار علوم اجتماعی و عضو گروه مطالعات زنان مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و دکتر نسیم‌السادات محبوبی شریعت‌پناهی، دانش آموخته دکتری مطالعات زنان از دانشگاه تربيت مدرس سخنرانی می‌کنند.

علاقمندان می‌توانند با مراجعه به صفحه اسکای روم مؤسسه به نشانی b2n.ir/iscs یا صفحه اینستاگرام مؤسسه‌ به نشانی instagram.com/iscs.ac.ir در این نشست شرکت کنند.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگفت‌و گونشست