در نشست گروه مطالعات فرهنگی مؤسسه بررسی می‌شود: برساخت سوژه سیاسی-اجتماعی متمایز در تولید موسیقی مردم پسند دانشجویی

شصتمین نشست مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و دومین نشست تخصصی گروه مطالعات فرهنگی مؤسسه به بررسی «برساخت سوژه سیاسی-اجتماعی متمایز در فرآیند تولید موسیقی مردم پسند دانشجویی در محیط‌های دانشگاهی» اختصاص دارد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، سخنران این نشست برخط که روز دوشنبه ۳ خرداد از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار می‌شود، امین هاشمی، دانش آموخته دکتری مطالعات رسانه و محقق پسادکتری مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی است.

علاقمندان می‌توانند با مراجعه به صفحه اسکای روم مؤسسه به نشانی b2n.ir/iscs یا صفحه اینستاگرام مؤسسه‌ به نشانی instagram.com/iscs.ac.ir در این نشست شرکت کنند.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگفت‌و گونشست