در هفتمین نشست تخصصی گروه مطالعات زنان مؤسسه بررسی می شود؛ نگرش دانشجویان و زنان شاغل درباره نقش های جنسیتی

پنجاه و هفتمین نشست مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و هفتمین نشست تخصصی گروه مطالعات زنان مؤسسه، عصر دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه به صورت برخط (آنلاین) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در این نشست، دکتر خدیجه کشاورز، مدیر گروه مطالعات زنان موسسه با عنوان «ذهنیت دانشجویان نسبت به خانواده و نقش‌های جنسیتی» و دکتر فاطمه موسوی ویایه، جامعه‌شناس و پژوهشگر حوزه زنان و خانواده با عنوان «بازاندیشی زنان شاغل در نقش‌های جنسیتی خانوادگی» سخنرانی می‌کنند.

علاقمندان به شرکت در این نشست می توانند روز دوشنبه، ۱۳ اردیبهشت از ساعت ۱۶ تا ۱۸ به در صفحه اسکای‌روم موسسه به نشانی www.b2n.ir/iscs یا صفحه اینستاگرام مؤسسه به نشانی instagram.com/iscs.ac.ir مراجعه کنند.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگفت‌و گونشست