هفتم اردیبهشت ماه دومین همایش ملی «مطالعات فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی، علم و فناوری و فضای سایبر در ایران» برگزار می‌شود

مؤسسه مطالعات فرهنگی و و اجتماعی، هفتم اردیبهشت ماه، دومین همایش ملی «مطالعات فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی، علم و فناوری و فضای سایبر در ایران» را با همکاری انجمن‌ها و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی برگزار می‌کند.

دکتر رضا ماحوزی، معاون پژوهشی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و دبیر اجرایی همایش ملی «مطالعات فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی، علم و فناوری و فضای سایبر در ایران» در پایان سومین جلسه کمیته علمی همایش در گفت‌وگو با واحد روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی خاطرنشان کرد: محورهای این همایش شامل میدان های جدید آموزش و پژوهش دانشگاهی، تحولات فرهنگی در فضای سایبر دانشگاهی، تحولات فناوری، علم و جامعه و یادگیری آنلاین؛ جنسیت و خانواده است.

وی با اشاره به این که آموزش عالی، علم و فناوری در سالیان اخیر به ویژه در یک سال اخیر به فضای سایبر اهتمام ویژه‌ای را مبذول داشته و تحولات شگرفی در این عرصه بروز کرده است بیان داشت، در همایش این پرسش را به میان می‌کشیم که این تحولات چگونه از منظر فرهنگی و اجتماعی قابل مطالعه هستند و چگونه آموزش عالی و علم، خود را در بستر فضای سایبر از نو صورتبندی کرده است؟

وی با بیان که همایش ملی «مطالعات فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی، علم و فناوری و فضای سایبر در ایران» با هدف طرح و پاسخگویی به پرسش‌هایی از این دست برگزار می‌شود، از جامعه علمی اعم از محققان و سیاستگذاران و مجریان و کلیه ذی‌نفعان حوزه آموزش عالی، علم و فناوری برای شرکت در این رویداد دعوت به عمل آورد. به گفته وی، اطلاعات تکمیلی مربوط به اختتامیه همایش شامل پنل‌های همایش و درگاه‌های شرکت در این پنل‌‌ها به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای همایش به نشانی http://iscs.ac.ir/دومین-همایش-ملی-مطالعات-فرهنگی-و-اجتم/ مراجعه کنند.

دسته بندی: اخباراخبار علمیاخبار همایش‌هاتازه‌هاگفت‌و گو