نخستین همایش ملی فرهنگ با تاکید بر جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی کرونا برگزار می‌شود

نخستین همایش ملی فرهنگ با تاکید بر جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی کرونا، سی ام اردیبهشت ماه با همکاری مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در محل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این همایش با هدف بازشناسی جایگاه، ضرورت و کارکرد فرهنگ در سلامت و سعادت جامعه، آسیب شناسی فرهنگی جامعه به ویژه در مواجهه با بحران کرونا، ارائه راهکار برای بهبود و توانمندسازی فرهنگی و اجتماعی جامعه به ویژه در مورد بحران کرونا و سیاست گذاری اثربخش، برنامه ریزی دقیق، و مدیریت کارآمد آموزش، پژوهش و تربیت در دوره کرونایی تدارک دیده شده است.
محورهای همایش نیز شامل تاملاتی پیرامون فرهنگ و بحران کرونا، دین و جنبه های فرهنگی و اجتماعی کرونا، بحران کرونا و تاثیر آن بر سلامت، علوم و جنبه های فرهنگی و اجتماعی کرونا، تاثیر بحران کرونا بر تعلیم و تربیت، سبک زندگی و بحران کرونا و نهادها و سازمان ها و جنبه های فرهنگی و اجتماعی کرونا است.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در همایش به نشانی الکترونیکی farhang.sru.ac.ir مراجعه کنند.

دسته بندی: اخباراخبار علمیاخبار همایش‌هاتازه‌ها