EN fa

طی پنجمین عصرانه از سلسله عصرانه‌های علوم انسانی اندیشه‌ها و خدمات علمی استاد محمود حکمت‌نیا بررسی می‌شود

| تاریخ ارسال: 1401/6/22 |
پنجمین عصرانه از سلسله عصرانه‌های علوم انسانی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با دبیری مالک شجاعی و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رحیم پیلوار عضو هیئت علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران؛ فرج الله هدایت نیا دانشیار گروه فقه و حقوق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و احمد احسانی فر پژوهشگر مرکز تحقیقات فقهی حقوق قوه قضاییه به بررسی اندیشه‌ها و خدمات علمی محمود حکمت‌نیا می‌پردازد.
این مراسم روز چهارشنبه ۳۰ شهریور از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در محل تالار فارابی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.
برنامه عصرانه‌های علوم انسانی هر ماه یک بار برای بررسی آرا و اندیشه‌ها و نیز تقدیر از یکی از محققان علوم انسانی و اجتماعی کشور برگزار می‌شوند.
علاقمندان می‌توانند برای حضور در این نشست تخصصی به آدرس پاسداران، خیابان مؤمن‌نژاد(گلستان یکم)، پلاک ۱۲۴ ، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی مراجعه کنند.
شایان ذکر است این مراسم از طریق صفحه اسکای‌روم مؤسسه به نشانی b۲n.ir/iscs  و صفحه اینستاگرام مؤسسه به نشانی instagram.com/iscs.ac.ir  بصورت مجازی پخش می‌شود.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 61 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر