جست‌و‌جوی همه منابع

اطلاعیه شماره ۹۸؛ ثبت نام دانشجویان دکتری در نیمسال اول ۹۷-۹۶

دانشجویان گرامی برای ثبت نام در نیمسال اول تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ با در دست داشتن فرم تکمیل شده پیش‌نیاز ثبت نام و مدارک نواقص پرونده خود و همچنین طرحنامه مصوب رساله (در صورت عدم ارائه در سنوات قبلی) و گزارش پیشرفت سه ماهه چهارم سال ۹۵، گزارش پیشرفت سه ماهه اول و دوم سال ۹۶، فیش واریزی برای دانشجویان ترم ۱۰ و به بعد، به اداره آموزش پژوهشکده (سرکار خانم زرینی) با زمان بندی مشروح جدول زیر اقدام نمایند.

سال ورود زمان ثبت نام  (ساعت مراجعه: ۹ الی ۱۵)
دانشجویان ورودی بهمن ۹۱، ورودی ۹۲ و ۹۳ (تمام رشته ها) شنبه، یکشنبه و دوشنبه (۱۵ تا ۱۷ مهر ماه سال ۹۶)

فرم گزارش سه ماهه در سایت پژوهشکده موجود است.ملاحظات

1. ثبت نام دانشجویان ورودی سال بهمن ۹۱ فقط برای دانشجویانی امکان پذیر است که استاد راهنمای محترم آنها سنوات اضافه تا پایان نیمسال دوم ۹۷-۹۶ را درخواست کرده باشد.
  2. دانشجویان مبلغ شهریه را به حساب ۴۰۰۱۰۲۰۳۰۳۰۱۴۵۶۶ به نام پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تمرکز وجوه نزد بانک مرکزی قابل واریز در تمامی شعب بانک ملی واریز نمایند و اصل و کپی فیش را زمان ثبت نام ارائه نمایند.
  3. دانشجویان محترم بر اساس جدول فوق، فقط در روزها و ساعات تعیین شده به اداره آموزش مراجعه نمایند. همچنین، عدم مراجعه در وقت مقرر، به منزله انصراف از تحصیل در نیمسال اول ۹۷-۱۳۹۶ بوده و مسئولیتی متوجه آموزش پژوهشکده نخواهد بود.

با آرزوی توفیق الهی

مدیریت آموزش‌های تخصصی و آزاد (تحصیلات تکمیلی)