جست‌و‌جوی همه منابع

اطلاعیه شماره ۵؛ قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع دکتری رشته سیاستگذاری و علوم سیاسی

پذیرفته شدگان لازم است مدارک ذیل را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند: ۱- اصل‌ مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) و اصل مدرک کارشناسی‌ارشد مورد تأیید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد و یک برگ‌ فتوکپی‌ آن‌.تبصره‌۱- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی‌ارشد (فوق‌لیسانس) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تأیید شده‌ توسط دانشگاه یا مؤسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل اخذ کارشناسی‌ارشد (فوق‌لیسانس) را ارائه‌ نمایند.تبصره‌۲- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ تا تاریخ ۳۱/۶/۹۰ فارغ التحصیل شده‌اند، به عبارت دیگر در زمان ثبت‌نام برای شرکت در این آزمون دانشجو بوده‌اند، لازم است معدل کل واحدهای گذرانده آنان براساس‌ (‌۰) تا (۲۰) تا تاریخ ۳۱/۶/۸۹ توسط مؤسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی در فرم مخصوص درج و پس از تأیید مسوول ذی‌ربط به هنگام ثبت‌نام ارائه گردد.۲- اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها.۳- شش‌ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌.تبصره- ۱۲ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌ منحصراً برای‌ برادرانی‌ که‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در مؤسسه‌ آموزش‌ عالی‌، برای‌ آنان‌ معافیت‌ تحصیلی‌ صادر می‌گردد.۴- ارائه مدرکی که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی‌ دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۰ مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌).۵- حکم‌ مرخصی‌ سالانه‌ یا موافقت‌ کتبی‌ و بدون‌ قید و شرط سازمان‌ متبوع‌ برای‌ کارمندان‌ دولت.۶- پرداخت مبلغ ۰۰۰/۲۵۰ ریال به حساب شماره ۶۹/۱۴۵۶ درآمد اختصاصی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی نزد بانک مرکزی قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی.۷- معرفی‌نامه‌های مذکور در ذیل لازم است حداکثر تا قبل‌ از پایان نیمسال‌ دوم‌ سال‌ تحصیلی‌ ۹۱-۱۳۹۰ توسط پذیرفته‌شدگان‌ از محل مربوط اخذ و به‌ مؤسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل‌ قبولی‌ تحویل‌‌ گردد، ‌در غیر این‌ صورت‌ از ثبت‌نام آنان برای نیمسال‌ اول‌ سال‌ تحصیلی‌ ۹۲-۱۳۹۱‌ ممانعت‌ به‌ عمل‌ خواهد آمد و قبولی‌ آنان «کان‌ لم‌ یکن» تلقی‌ می‌گردد.تبصره‌- براساس‌ هماهنگی‌های‌ انجام‌ شده، گواهی‌‌های‌ مربوط به‌ ردیف ۱-۶ توسط ارگان‌های‌ ذی‌ربط به‌طور یک‌جا به‌ مؤسسه‌ آموزش عالی‌ محل قبولی‌ پذیرفته‌‌شدگان‌ ارسال‌ خواهد شد.۱-۷- معرفی‌نامه رسمی از ستاد مشترک‌ سپاه پاسداران انقلاب‌ اسلامی‌ و یا وزارت‌ جهاد کشاورزی با امضاء و مهر هر یک‌ از رؤسای‌ ارگان‌های‌ مذکور که‌ در آن قید شده‌ باشد داوطلب‌ با توجه‌ به‌ ماده‌ ۱ و تبصره‌های‌ چهارگانه‌ آن‌ در آیین‌نامه‌ اجرایی‌ قانون‌ ایجاد تسهیلات‌ برای‌ ورود رزمندگان‌ و جهادگران داوطلب‌ بسیجی‌ به‌ دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی‌ و سایر شرایط مندرج‌ در آیین‌نامه‌ مذکور واجد شرایط استفاده‌ از سهمیه‌ رزمندگان‌ می‌باشد.۲ـ۷ـ با توجه به ادغام ارگان‌های بنیاد شهید انقلاب اسلامی، بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی و ستاد کل امور آزادگان تحت عنوان بنیاد شهید و امور ایثارگران به اطلاع آن دسته از داوطلبانی که با استفاده از سهمیه رزمندگان پذیرفته‌ شده‌اند می‌رساند در زمان ثبت‌نام ملزم به ارائة تأییدیه سهمیه ثبت‌نامی نمی‌باشند و ملاک عمل برای ثبت‌نام همان عنوان درج شده در لیست‌های ارسالی به مؤسسات می‌باشد.۳-۷- ارائه معرفی‌نامه رسمی مبنی بر واجد شرایط بودن برای استفاده از امتیاز ویژه مربیان رسمی قطعی و رسمی آزمایشی وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری. این سهمیه شامل مربیان رسمی قطعی و رسمی آزمایشی شاغل در «وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری»، «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی»، «دانشگاه پیام‌نور»، «دانشگاه جامع علمی – کاربردی» و دستگاه‌های اجرایی منظور می‌گردد. در ضمن مربیان پیمانی به شرط داشتن حداقل سه سال تمام سابقه پیمانی می‌توانند از تسهیلات مربوط استفاده نمایند.تبصره: زمان خدمت طرح سربازی مشمول بخش سابقه خدمت نمی‌گردد.۸- آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که دارای مدرک معتبر زبان ملی و یا بین‌المللی بوده و با تأثیر مثبت نمره درس زبان ملی و یا بین‌المللی (زبان ملی TOLIMO & MCHE & MSRT و یا بین‌المللی TOEFL PBT & TOEFL IBT & IELTS) پذیرفته‌شده‌اند می‌بایست اصل کارنامه نتیجه آزمون زبان مورد نظر را در زمان ثبت‌نام ارائه نمایند. لازم به توضیح است که مدت اعتبار کلیه آزمون‌های زبان ملی و یا بین‌المللی دو سال می‌باشد که باید در زمان ثبت‌نام آزمون (از تاریخ ۳/۱۱/۱۳۸۹ تا تاریخ ۴/۱۲/۱۳۸۹) دارای اعتبار بوده و مدت دو سال اعتبار آن به پایان نرسیده باشد.لازم به توضیح است چنانچه پذیرفته‌شدگان در زمان ثبت‌نام مستندات لازم براساس دستورالعمل ثبت‌نامی را ارائه ننمایند قبولی آنان «کان‌لم‌یکن» تلقی می‌گردد.تذکر مهم: با توجه به شیوه پژوهشی دوره دکتری چنانچه متقاضیان تحصیل در پژوهشکده سفارش طرح تقاضا محور از دستگاه‌ها و مؤسسات اجرایی برای پژوهشکده داشته باشند در اولویت پذیرش قرار خواهند گرفت.«ضمناً تاریخ مصاحبه متعاقباً اعلام خواهد شد»