جست‌و‌جوی همه منابع

کتاب «مدیریت دانش، سازمان و سیاست‌گذاری عمومی» منتشر شد

کتاب مدیریت دانش، سازمان و سیاست‌گذاری عمومی (مدل‌ها، استراتژی‌ها و زیرساخت‌ها) تالیف کیومرث اشتریان، توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منتشر شد.

کتاب «چالش‌های دانشگاه ایرانی» منتشر شد

کتاب چالش‌های دانشگاه ایرانی با عنوان فرعی دانشگاه، سیاست و فرهنگ، تالیف هادی خانیکی  توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد.

«جامعه‌پذیری دانشگاهی رویکردها و فرایندها» منتشر شد

کتاب «جامعه پذیری دانشگاهی رویکردها و فرایندها» تالیف سید هادی مرجائی به همت انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منتشر شده است.

کتاب «تاریخ دانشگاه در ایران»منتشر شد

کتاب «تاریخ دانشگاه در ایران» تالیف مقصود فراستخواه به همت پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تابستان ۹۷ منتشر و روانه بازار نشر شد.

کتاب «آموزش عالی در جهان پیش رو» منتشر شد

کتاب «آموزش عالی در جهان پیش رو» نوشته مارتین ترو، توسط آریا متین و ایمان بحیرایی به فارسی برگردانده شده و به همت انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منتشرشده است.

کتاب «دانشگاه ایرانی در سپهر بین‌المللی» منتشر شد

کتاب «دانشگاه ایرانی در سپهر بین‌المللی: بین‌المللی شدن آموزش عالی و آینده دانشگاه در ایران» نوشته محمد حسینی مقدم توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به چاپ رسیده است.

کتاب «رؤیای ناتمام؛ تجربه زیسته دختران در دانشگاه‌های ایران» منتشر شد

کتاب «رؤیای ناتمام؛ تجربه زیسته دختران در دانشگاه‌های ایران»نوشته خدیجه کشاورز از سوی انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم روانه بازار نشر شده است.

کتاب«دانشگاه‌ها در قرون وسطی» منتشر شد

به گزارش روابط  عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رضا ماحوزی؛ کتاب «دانشگاه‌ها در قرون وسطی» به قلم ژاک ورژه که زمستان ۱۳۸۶ با ترجمه امیر رضایی توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی منتشر و روانه بازار شده است، در نوع خود یکی از بهترین کتاب‌های موجود به زبان فارسی…

کتاب«تولید و مصرف فرهنگی در دانشگاه ایرانی؛ درآمدی تاریخی-انتقادی» منتشر شد

کتاب«تولید و مصرف فرهنگی در دانشگاه ایرانی؛ درآمدی تاریخی-انتقادی» تالیف رضا صمیم به همت پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منتشر شد.

کتاب «دانشگاه، از نردبان تا سایبان»منتشر شد

کتاب «دانشگاه، از نردبان تا سایبان» نوشته عباس کاظمی به همت انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری روانه بازار نشر شده است.