جست‌و‌جوی همه منابع

کتاب «رؤیای ناتمام؛ تجربه زیسته دختران در دانشگاه‌های ایران» منتشر شد

کتاب «رؤیای ناتمام؛ تجربه زیسته دختران در دانشگاه‌های ایران»نوشته خدیجه کشاورز از سوی انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم روانه بازار نشر شده است.

کتاب«دانشگاه‌ها در قرون وسطی» منتشر شد

به گزارش روابط  عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رضا ماحوزی؛ کتاب «دانشگاه‌ها در قرون وسطی» به قلم ژاک ورژه که زمستان ۱۳۸۶ با ترجمه امیر رضایی توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی منتشر و روانه بازار شده است، در نوع خود یکی از بهترین کتاب‌های موجود به زبان فارسی…

کتاب«تولید و مصرف فرهنگی در دانشگاه ایرانی؛ درآمدی تاریخی-انتقادی» منتشر شد

کتاب«تولید و مصرف فرهنگی در دانشگاه ایرانی؛ درآمدی تاریخی-انتقادی» تالیف رضا صمیم به همت پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منتشر شد.

کتاب «دانشگاه، از نردبان تا سایبان»منتشر شد

کتاب «دانشگاه، از نردبان تا سایبان» نوشته عباس کاظمی به همت انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری روانه بازار نشر شده است.

کتاب «دانشگاه و چالش‌های جامعه ایرانی»منتشر شد

کتاب «دانشگاه و چالش‌های جامعه ایرانی» نوشته تقی آزادارمکی توسط انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی روانه بازار نشر شد.

پیر بوردیو و میدان دانشگاهی در دو جلد منتشر شد

کتاب پیر بوردیو و میدان دانشگاهی تالیف و ترجمه دکتر ناصر فکوهی استاد انسان‌شناسی دانشگاه تهران به همت پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دو جلد منتشر و روانه بازار نشر شد.

«درباره نظام دانش» تألیف ابراهیم توفیق منتشر شد

کتاب «درباره نظام دانش» نوشته ابراهیم توفیق توسط انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی منتشر شد.

«آینده آموزش عالی؛خط مشی، آموزش و تجربه دانشجو» منتشر شد

کتاب «آینده آموزش عالی» با بررسی خط‌مشی، آموزش و تجربه دانشجو در حوزه آموزش عالی تلاش می‌کند تا مسئولین دانشگاهی و علمی را قادر می‌سازد تا فعالیت‌های این نهاد را در چارچوب نظری گسترده‌تری جای دهند.

کتاب «نخبگان دانش: مشارکت یا مهاجرت» منتشر شد

کتاب «نخبگان دانش: مشارکت یا مهاجرت» نوشته محمدامین قانعی‌راد از سوی انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی منتشر شد.

کتاب «ضرورت اصلاحات در آموزش‌ عالی» منتشر شد

کتاب «ضرورت اصلاحات در آموزش‌ عالی» تأملی بر مسائل و چالش‌های روز در نظام دانشگاهی کشور نوشته نعمت‌الله عزیزی است که به تازگی از سوی پژوهشگده مطالعات فرهنگی و اجتماعی منتشر شد.