دومین عصرانه‌ از سلسله «عصرانه‌های علوم انسانی» با بررسی اندیشه‌های دکتر عماد افروغ

دومین عصرانه‌ از سلسله «عصرانه‌های علوم انسانی» با بررسی اندیشه‌ها و خدمات علمی دکتر عماد افروغ  (جامعه شناس برجسته کشور) چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۹ برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این نشست با دبیری دکتر مالک شجاعی و با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین استاد حمید پارسانیا (رئیس مؤسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران)، دکتر مانی کلانی، دکتر مهدی امامی، دکتر محسن سلگی و با حضور شماری از اساتید دانشگاه در محل تالار فارابی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می شود.
سلسله عصرانه‌های علوم انسانی هر ماه یکبار به بررسی آراء و اندیشه‌ها و تقدیر از یکی از محققان برجسته علوم‌انسانی و اجتماعی کشور می‌پردازد.

عموم علاقمندان برای شرکت در این مراسم با شماره تلفن ۲۲۷۶۷۴۹۰ تماس حاصل نمایند.

شایان ذکر است این مراسم از طریق صفحه اسکای‌روم مؤسسه به نشانی https://b2n.ir/iscs و صفحه اینستاگرام مؤسسه به نشانی instagram.com/iscs.ac.ir بصورت مجازی پخش خواهد شد.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگفت‌و گونشست