بررسی و نقد آثار، افکار و کنشگری محمد‌امین قانعی‌راد

هفتمین نشست از سلسله نشست‌های ششمین مرحله همایش «جامعه‌شناسان ایرانی و جامعه ایرانی»، ۹ آذرماه با بررسی و نقد آثار، افکار و کنشگری محمد‌امین قانعی‌راد برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، این نشست که به همت گروه جامعه‌شناسی ایران انجمن جامعه‌شناسی ایران و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و با مشارکت مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و دانشکده علوم اجتماعی جهاد دانشگاهی و انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات برگزار می‌شود به بررسی و نقد آثار، افکار و کنشگری زنده‌یاد محمدامین قانعی‌راد اختصاص یافته است.
در این نشست، اسمعیل خلیلی، مدیر گروه جامعه شناسی معرفت انجمن جامعه شناسی ایران با عنوان «تاریخ‌مندی منکسر واقعیت؛ نقد کتاب اخلاقیات شعوبی و روحیه علمی» و جبار رحمانی، عضو هیئت علمی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی با عنوان «از پدیده اجتماعی تام تا پژوهشگر اجتماعی تام» سخن می‌گویند.

علاقه‌مندان  میتوانند برای شرکت در این نشست، سه شنبه نهم آذرماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۷ تا ۱۹ به آدرس https://b2n.ir/k77728 مراجعه نمایند.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگفت‌و گونشست