مجموعه نشست‌های «علم، فرهنگ و ارتباطات در خدمت مهاجران افغانستان»

دومین نشست از مجموعه نشست‌های «علم، فرهنگ و ارتباطات در خدمت مهاجران افغانستان» با عنوان «ارتباطات در خدمت مهاجران افغانستان» توسط  انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات با همکاری گروه مطالعات ارتباطات و فضای مجازی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی دوشنبه عصر برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در ابتدای این نشست دکتر مهری بهار، استاد و مدیر گروه ارتباطات دانشگاه تهران، سخنرانی خود را با موضوع «تجربه زيسته دانشجويان افغانستان از خلال پايان‌نامه‌های دانشجويی» ارائه می‌کند.
در ادامه آقای فیصل کریمی، استاد ژورنالیسم و ارتباطات دانشگاه هرات و رئیس انستیتوت تحقیقات و مطالعات رسانه‌ای افغانستان، با موضوع «آموزش دانشگاهی ارتباطات و روزنامه‌نگاری‌ در ایران و افغانستان؛ شباهت‌ها و تفاوت‌ها» و در انتها دکتر هادی خانیکی، استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، در رابطه با «ظرفیت‌ها و چالش‌های دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی رشته ارتباطات» سخنرانی می‌کنند.
عموم علاقمندان می‌توانند برای شرکت در این نشست دوشنبه ۱۲ مهرماه از ساعت ۱۸ تا ۲۰ به صفحه اسکای‌روم مؤسسه به نشانی b2n.ir/iscs   و صفحه اینستاگرام مؤسسه به نشانی instagram.com/iscs.ac.ir  مراجعه کنند.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگزارش‌های پژوهشیگفت‌و گونشست