۲۹ و ۳۰ اردیبهشت با مشارکت مؤسسه برگزار می‌شود: دومین سمپوزیوم مطالعات میان رشته‌ای در علوم پزشکی

دومین سمپوزیوم مطالعات میان رشته‌ای در علوم پزشکی ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ماه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی زنجان و مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، مراسم افتتاحیه این همایش برخط(آنلاین)، روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه از ساعت ۹ تا ۱۰:۳۰ صبح با خیر مقدم دکتر پرویز قزلباش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و سخنرانی دکتر علی اکبر حقدوست، معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر سید حسن امامی رضوی، دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مهدی رضایت، رئیس کمسیون رهیافت همگرایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر رضا منصوری، استاد دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود و در ادامه نشست‌های «بایسته ها و الزامات سیاستگذاری‌های کلان در توسعه میان‌رشته‌ای»، «اهمیت همکاری‌های بین‌المللی در فعالیتهای میان رشته‌ای: مدل یوسرن»، «سیاست‌ها و روشهای تحقق میان‌رشته‌ای ها در دانشگاه تهران» و «گزارش کلان پروژه کشوری ارائه الگوی گسترش دانش‌های‌ میان‌رشته‌ای در علوم پزشکی» با حضور صاحبنظران و اساتید مختلف این حوزه برگزار می‌شود.
این همایش روز پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ صبح با برگزاری نشست‌ «جغرافیای مشترک، سلامت و علوم انسانی» پی گرفته می‌شود و در ادامه، نشست‌های «موانع و الزامات توسعه میان‌رشته‌ای در تعامل با سایر دانشگاه‌ها با نگاهی به تجارب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان»، «نقش بخش خصوصی در آینده، دانش و فنآوری دارویی ایران و ضرورت درهم‌تنیدگی حوزه‌های دارویی و میان‌رشته‌ای در افق ۲۰۳۰»، «تجربیات دانشگاه تربیت مدرس در زمینه فعالیت‌های میان رشته‌ای» و «زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی و آینده‌اندیشی توسعه میان‌رشته‌ای‌ها» برگزار می‌شود.

در نشست آخر همایش (زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی و آینده‌اندیشی توسعه میان‌رشته‌ای ها) که به مدیریت دکتر حسین ابراهیم آبادی، دانشیار مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و رئیس مرکز نشر دانشگاهی از ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ روز پنج‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، دکتر رضا ماحوزی، دانشیار فلسفه ‌مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، دکتر مرتضی بحرانی،‌ دانشیار اندیشه‌های سیاسی‌مؤسسه، دکتر فرهاد بیانی، استادیار جامعه شناسی مؤسسه، دکتر اباذر اشتری، استادیار جامعه‌شناسی مؤسسه و دکتر محمد حسینی مقدم، استادیار آینده پژوهی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی سخنرانی می‌کنند.

عناوین و محورهای مورد بحث در این پنل به ترتیب عبارت است از:
دنیای آینده، دنیای میان‌رشته‌ای‌ها، از رشتگی تا نامیان‌رشتگی؛ شرح میان‌رشتگانی چند تجربه مراجعه به پزشک، نئولیبرالیسم و سلامت: خوانشی میان‌رشته‌ای از خصوصی سازی سلامت در ایران
فرارشته‌بودگی نوآوری اجتماعی،
آینده‌پژوهی توسعه میان‌رشته‌ای‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی: بررسی تجارب جهانی و امکان‌های ملی.

علاقه‌مندان می‌توانند اطلاعات مربوط به این سمپوزیوم و جزئیات محورهای پیشنهادی را در سامانه همایش به نشانی www.idsymp.ir سامانه دانشگاه علوم پزشکی زنجان به نشانی www.zums.ac.ir و همچنین در سامانه مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی به نشانی /سمپوزیوم-مطالعات-میان‌رشته‌ای-۲/http://iscs.ac.ir مشاهده کنند.

برنامه همایش

پوستر همایش