جست‌و‌جوی همه منابع

نهمین نشست تخصصی گروه مطالعات علم و فناوری مؤسسه، سه شنبه برگزار می‌شود

پنجاه و یکمین نشست مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و نهمین نشست تخصصی گروه مطالعات علم و فناوری مؤسسه عصر سه شنبه ۱۹ اسفندماه از ساعت ۱۴ با سخنرانی دو تن از اعضای هیئت علمی مؤسسه برگزار می‌شود.

ششمین نشست «زنان در آموزش عالی» با نگاهی به دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود

ششمین نشست ملی گروه مطالعات زنان موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی با عنوان «زنان در آموزش عالی با نگاهی به دانشگاه بیرجند» صبح سه‌شنبه، ۱۹ اسفندماه از ساعت ۹ در همکاری با دفتر مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده برگزار می‌شود.

مشاهده

نشست نقد و بررسی تازه‌ترین اثر علی پایا با عنوان «علم، جامعه، توسعه، مقالاتی در باب ترویج علم در حیطه عمومی»

نشست رونمایی و نقد کتاب «علم، جامعه، توسعه، مقالاتی در باب ترویج علم در حیطه عمومی» با حضور دکتر علی پایا، مؤلف کتاب و دکتر هادی خانیکی و دکتر حسین میرزائی به عنوان ناقد برگزار شد.

مشاهده

پنجمین نشست ملی زنان در آموزش عالی با نگاهی به دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

پنجمین نشست ملی گروه مطالعات زنان موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی با عنوان «زنان در آموزش عالی با نگاهی به دانشگاه سیستان و بلوچستان» در همکاری با دفتر مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده و دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.