مهلت ارسال مقاله به دومین همایش ملی «مطالعات فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی، علم و فناوری و فضای سایبر در ایران» تمدید شد

مهلت ارسال مقالات به دومین همایش ملی «مطالعات فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی، علم و فناوری و فضای سایبر در ایران» تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، محورهای این همایش که هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به همت موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود، میدان های جدید آموزش و پژوهش دانشگاهی، تحولات فرهنگی در فضای سایبر دانشگاهی، تحولات فناوری، علم و جامعه و یادگیری آنلاین؛ جنسیت و خانواده اعلام شده است.

علاقمندان به شرکت در این همایش تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ برای ارسال چکیده تفصیلی ( دو تا سه هزار کلمه ای) مقالات به دبیرخانه همایش مهلت دارند.

برای آگاهی از جزئیات محورهای پیشنهادی و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به تارنمای www.b2n.ir/hamayeshm2 مراجعه کنید.

آدرس ایمیل همایش: hamayesh2@iscs.ac.ir

پوستر همایش