پنجمین نشست ملی زنان در آموزش عالی با نگاهی به دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود

پنجمین نشست ملی گروه مطالعات زنان موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی با عنوان «زنان در آموزش عالی با نگاهی به دانشگاه سیستان و بلوچستان» صبح سه‌شنبه، پنجم اسفندماه در همکاری با دفتر مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در این نشست که با حضور دکتر فائزه رحمانی، مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده و دانشیار مهندسی هسته‌ای دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و به میزبانی دکتر خدیجه کشاورز، استادیار جامعه شناسی و مدیر گروه مطالعات زنان مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود، دکتر افسانه مرزیه، دانشیار روانشناسی تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و مشاور امور بانوان دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر مهری رجایی استادیار نرم افزار دانشکده برق و کامپیوتر و رئیس مرکز آموزش‌های مجازی دانشگاه، دکتر فرانک حسین زاده سلجوقی، دانشیار ریاضی کاربردی و رئیس مجتمع آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر خدیجه اسدی سروستانی، استادیار علوم اجتماعی و مدیر مرکز نوآوری اجتماعی دانشگاه و دکتر امیرحمزه سالارزایی، استاد فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه سیستان و بلوچستان سخنرانی می‌کنند.

پنجمین نشست ملی زنان در آموزش عالی، روز سه‌شنبه پنجم اسفندماه از ساعت ۹ تا ۱۲ به صورت برخط (آنلاین) برگزار می‌شود. علاقمندان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی b2n.ir/iscs در این نشست شرکت کنند. پخش زنده نشست از طریق صفحه مؤسسه در اینستاگرام به نشانی iscs.ac.ir هم قابل مشاهده است.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگفت‌و گونشست