نشست زنان در آموزش عالی با نگاهی به دانشگاه کردستان برگزار می‌شود

سومین نشست ملی گروه مطالعات زنان مؤسسه با عنوان زنان در آموزش عالی (با نگاهی به دانشگاه کردستان)، روز سه‌شنبه ۱۶ دی ماه با همکاری دفتر مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده و دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در این نشست، دکتر فائزه رحمانی، مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده و دانشیار مهندسی هسته‌ای دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی، دکتر شرافت کریمی، مشاور رئیس دانشگاه کردستان در امور زنان و خانواده، دکتر روجیار پیرمحمدیانی، استادیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی و دکتر امید قادرزاده، دانشیار گروه جامعه‌شناسی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه کردستان سخنرانی می‌کنند.

دبیر این نشست، دکتر خدیجه کشاورز، مدیر گروه مطالعات زنان مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی است.
این نشست زنان روز سه شنبه ۱۶ دی ماه از ساعت ۹ تا ۱۲ به صورت برخط (آنلاین) برگزار می‌شود.علاقمندان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی b2n.ir/iscs در این نشست شرکت کنند. پخش زنده نشست از طریق صفحه مؤسسه در اینستاگرام به نشانی iscs.ac.ir هم قابل مشاهده است.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگفت‌و گونشست