جست‌و‌جوی همه منابع

ابزارها و زیرساخت‌های فنی مورد نیاز برای آموزش الکترونیکی در پانزدهمین نشست «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی»

پانزدهمین نشست «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی» مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی ، ۱۹ آذرماه از ساعت ۱۰ با سخنرانی دکتر بیژن عرب یزدی، استاد دانشگاه و رئیس مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان برگزار شد.

«زنان در آموزش عالی ایران» در هفته پژوهش و فناوری

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، نشست گروه مطالعات زنان مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده با حضور مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها و مراکزپژوهشی کشور برگزار شد.

دومین نشست گروه مطالعات ارتباطات و فضای مجازی مؤسسه برگزار شد

دومین نشست گروه مطالعات ارتباطات و فضای مجازی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی روز یکشنبه ۱۶ آذرماه به صورت برخط (آنلاین) با سخنرانی دکتر مسعود کوثری، عضو هیئت علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران پیرامون «دامنه و مسائل ارتباطات و فضای مجازی» برگزار ‌شد.