هفتمین همایش روز ملی علوم اجتماعی ایران، ۱۳ آذر برگزار می‌شود

هفتمین همایش روز ملی علوم اجتماعی ایران، ۱۳ آذرماه جاری با گرامیداشت میراث علمی سه استاد فقید این حوزه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این همایش به همت انجمن جامعه‌شناسی ایران، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و دبیرخانه دائمی روز ملی علوم اجتماعی ایران، روز پنج شنبه ۱۳ آذرماه از ساعت ۱۰ تا ۱۸ به صورت برخط (آنلاین) در نشانی b2n.ir/iscs_ejtemaie برگزار می‌شود که طی آن یاد و خاطره استادان فقید غلامعباس توسلی، مهدی طالب و منوچهر آشتیانی نیز گرامی داشته می‌شود.

گفتنی است، انجمن جامعه‌شناسی ایران و برخی دیگر از انجمن‌های علوم اجتماعی ایران، ۱۲ آذرماه مصادف با سالروز تولد استاد غلامحسین صدیقی را به عنوان روز علوم اجتماعی ایران گرامی می‌دارند. مرحوم صدیقی، پیشگام معرفی و توسعه جامعه‌شناسی به عنوان یک رشته دانشگاهی در کشور بوده و طرح لزوم همکاری علمی بین رشته‌های گوناگون علوم اجتماعی از ابتکارات استاد است.

دسته بندی: اخباراخبار همایش‌هاتازه‌هاگفت‌و گونشست