بررسی «استراتژی‌‌های تدریس و کلاس‌داری در محیط آنلاین» در نشست برخط مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی

سیزدهمین نشست از سلسله نشست‌های «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی» به «فعالیت‌های آموزشی؛ استراتژی‌‌های تدریس و کلاس‌داری در محیط آنلاین» اختصاص دارد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست برخط (آنلاین) که روز چهارشنبه ۲۸ آبان از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار می‌شود، دکتر الهام اکبری، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و متخصص یادگیری الکترونیکی و دکتر احسان طوفانی ‌نژاد، متخصص تکنولوژی آموزشی و محقق مهمان دانشگاه استرالیای جنوبی و دانشگاه ایالتی کالیفرنیا سخنرانی می‌کنند.

این نشست به صورت زنده در فضای اسکای روم ‌مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی به نشانی www.b2n.ir/iscs و تارنما و اینستاگرام مؤسسه به نشانی instagram.com/iscs.ac.ir پخش می‌شود.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگفت‌و گونشست