مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور زنان در نشست گروه مطالعات زنان مؤسسه ، برپیگیری بهبود وضعیت زنان در آموزش عالی و ارتقای جایگاه مشاوران زن در دانشگاه‌ها تأکید کرد

شورای گروه مطالعات زنان مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، میزبان مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور زنان و خانواده بود.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست که دهم آبان ماه به دعوت گروه مطالعات زنان مؤسسه برگزار شد در ابتدا دکتر خدیجه کشاورز، مدیر گروه و دیگر اعضای هیئت علمی این گروه توضیحاتی در خصوص فعالیت‌ها و طرح‌های تحقیقاتی گروه مطالعات زنان ارائه دادند.
دکتر کشاورز در سخنان خود با اشاره به این که در این گروه تحقیقات متنوعی در حوزه زنان و آموزش عالی انجام شده است بر آمادگی گروه مزبور برای ارتباط و همکاری هر چه نزدیک‌تر با مشاور امور زنان و خانواده وزارت عتف به منظور انتقال و بهره‌گیری از دستاوردهای پژوهشی در حل مسائل زنان و دختران در حوزه آموزش عالی تأکید کرد.

دکتر فائزه رحمانی، مشاور وزیر علوم ‌در امور زنان و خانواده هم در سخنانی بر ضرورت توجه به زنان دانشگاهی و دانشجویان دختر تأکید کرد و اولویت خود را تلاش برای بهتر کردن وضعیت زنان در آموزش عالی و بهبود جایگاه مشاوران زن رؤسای دانشگاه‌ها عنوان کرد.

در ادامه این نشست در خصوص مسائل زنان در حوزه آموزش عالی و زمینه‌های همکاری مشترک بین دفتر مشاور وزیر و مؤسسه مطالعات فرهنگی اجتماعی بحث و تبادل نظر شد و محورهای چندگانه‌ای برای تحقیق و پژوهش انتخاب شد.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگفت‌و گونشست