دهمین نشست‌ مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی از مجموعه نشست‌های ایده‌پردازی «علم و جامعه» با عنوان «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی»، روز دوشنبه، چهاردهم مهرماه از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ برگزار می‌شود.

در این نشست که به صورت مجازی برگزار می‌شود، دکتر عباس بازرگان، استاد دانشگاه تهران پیرامون الزامات و بهترین روش‌های گذر از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی در بعد آموزشی، برای کارشناسان و مدیران آموزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور و علاقه‌مندان این حوزه سخنرانی می‌کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی b2n.ir/iscs در این نشست‌ شرکت کنند.

گفتنی است، این نشست‌ها از صفحه اینستاگرام مؤسسه به نشانی www.instagram.com/iscs.ac.ir و سایت مؤسسه به نشانی www.iscs.ac.ir به‌ صورت زنده پخش خواهد شد.

دسته بندی: اخباراخبار علمیگفت‌و گونشست