بررسی هوش مصنوعی و آینده دانشگاه‌ها در نهمین نشست «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی»

نهمین نشست‌ مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی از مجموعه نشست‌های ایده‌پردازی «علم و جامعه» با عنوان «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی»، روز دوشنبه، هفتم مهرماه از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ برگزار می‌شود.

در این نشست که به صورت مجازی برگزار می‌شود، دکتر شاهین روحانی، استاد تمام دانشگاه صنعتی شریف و رئیس پژوهشکده میکروالکترونیک پیرامون هوش مصنوعی و آینده دانشگاه‌ها برای کارشناسان و مدیران آموزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور و علاقه‌مندان این حوزه سخنرانی می‌کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی b2n.ir/iscs در این نشست‌ شرکت کنند.

گفتنی است، این نشست‌ها از صفحه اینستاگرام مؤسسه به نشانی www.instagram.com/iscs.ac.ir و سایت مؤسسه به نشانی www.iscs.ac.ir به‌ صورت زنده پخش خواهد شد.

دسته بندی: گفت‌و گونشست