فصلنامه مطالعات میان رشته ای در علوم انسانی در فهرست مجلات علمی پژوهشی برتر وزارت عتف و ISC

فصلنامه «مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی» که توسط موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی منتشر می‌شود، در آخرین ارزیابی صورت گرفته توسط سامانه ارزشیابی مجلات وزارت عتف، موفق به کسب رتبه «الف» شد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، براساس ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات علمی سال ۱۳۹۸ که براساس شیوه‌نامه ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات علمی با شماره ابلاغ ۱۱/۱۳۴۷۹۶ مورخ ۱۰/۶/۹۸ انجام شده و نتایج آن به تازگی اعلام شده، مجله علمی – پژوهشی «مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی» از بین حدود هزار مجله مورد ارزیابی در فهرست ۶۶ مجله دارای رتبه «الف» قرار گرفته است.

این مجله، همچنین براساس ارزیابی سال ۹۶ پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در بین مجلات علمی – پژوهشی برتر (Q1) قرار گرفته است.
فصلنامه علمی – پژوهشی «مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی» که توسط مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف منتشر می‌شود، درصدد است تا در بین پژوهش‌های تجربی، عملی و نظری رشته‌های مختلف حوزه علوم انسانی به ویژه علوم اجتماعی و آموزش عالی، فضای گفتمانی ایجاد کرده و بتواند در ترویج و غنای علمی دانش میان‌رشته‌ای و همچنین تفسیر و رفع مسائل جامعه معاصر، گام موثری بردارد.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هاگزارش‌های پژوهشی