بررسی و نقد کتاب «علم‌ورزی زنان در میدان دانشگاه»

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه نشست‌های فرهنگ‌ و دانشگاه، مجموعه نشست‌های «علم و جامعه» از تیرماه سال جاری به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد. هفدهمین نشست از این مجموعه با نقد و معرفی کتاب خانم دکتر کشاورز با عنوان «علم‌ورزی زنان در میدان دانشگاه» برگزار می‌شود.
در این نشست دکتر نفیسه شریفی و دکتر سمیه فریدونی درباره این کتاب که توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی منتشر شده است بحث خواهند کرد.
این نشست دوشنبه ۹ تیر ماه ساعت ۱۵ تا ۱۷ در محل سالن اجتماعات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به نشانی پاسداران، خیابان شهید مؤمن‌نژاد(گلستان یکم)، شماره ۱۲۴ برگزار می‌شود.
این نشست از طریق اینستاگرام پژوهشکده به آدرس: www.instagram/iscs.ac.ir6  و همچنین سایت پژوهشکده به صورت زنده پخش خواهد شد.
گفتنی است مجموعه نشست‌های «علم و جامعه» دوشنبه‌های هر هفته برگزار خواهد شد.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هانشست