طرح‌نامه‌های پژوهشی منتخب در فراخوان سال ۱۳۹۹

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، در نتیجه فراخوان پژوهشی سال ۱۳۹۹، دوازده طرح انتخاب و معرفی شد. بنا به گزارش معاونت پژوهشی و آموزشی این پژوهشکده، در نتیجه این فراخوان که دهم اردیبهشت سال جاری اطلاع‌رسانی شد و تا دهم خرداد ماه نیز تمدید گردید، ۱۰۹ طرحنامه‌ متناسب با حوزه‌های دوازده‌گانه اعلامی به رایانامه این فراخوان وصول شد. ۳۰ طرحنامه دیگر نیز بعد از اتمام مهلت مذکور دریافت شد که به‌دلیل اتمام زمان درنظر گرفته شده، کنار گذاشته شد.
پس از دریافت طرحنامه‌های پژوهشی و کدگذاری آن‌ها و حذف اسامی محققان با هدف رعایت ضوابط مربوط به داوری و اجرای اصل عدالت علمی، طرح‌نامه‌های مذکور در گروه‌های علمی مربوطه داوری اولیه شد و تعداد ۳۰ طرحنامه جهت داوری مرحله دوم، به شورای پژوهشکده ارسال گردید که پس از بررسی‌های لازم و اعمال اصلاحات خواسته شده از محققان، نهایتاً ۱۲ طرحنامه به تصویب رسید. این طرحنامه‌ها پس از تأیید نهایی در شورای پژوهشکده جهت انعقاد قرارداد به اداره خدمات پژوهشی ارجاع شده‌اند.
اسامی محققانی که در این فراخوان انتخاب شده‌اند از این قرار می‌باشد: دکتر اعظم صنعت‌جو (عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد)، دکتر سید مهدی متولیان (عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران)، آقای فرید عزیزی (دانشجوی دکتری علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی)، دکتر احمد کلاته ساداتی (عضو هیئت علمی دانشگاه یزد)، دکتر وحید یزدی فیض‌آبادی (عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان)، دکتر ابراهیم صالحی عمران (عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران) و خانم فرناز عین‌خواه (دانشجوی دکتری برنامه‌ریزی توسعه آموزش عالی دانشگاه مازندران)، دکتر سمیه فریدونی (عضو هیئت علمی موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی)، دکتر حمیده دباغی ورنوسفادرانی (عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، دکتر احمدرضا روشن (عضو هیئت علمی موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی)، دکتر زهرا ماهر (مدرس دانشگاه معارف قرآن و عترت علیه‌السلام)، آقای حامد کمالی (دانشجوی دکتری دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر رضا رجبعلی بگلو (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران).

دسته بندی: اخبار