نخستین مدرسه تخصصی «سیاست‌گذاری و حکمرانی مهاجرت» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نخستین مدرسه تابستانی تخصصی کشور در حوزه مهاجرت‌های بین‌المللی با عنوان «سیاست‌گذاری و حکمرانی مهاجرت» توسط شبکه مهاجرت خاورمیانه با همکاری پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و سایر نهادها برگزار می‌شود.

این مدرسته تابستانی با تدریس پروفسور یوسی یاوهیاینن استاد دانشگاه تورکو فنلاند، دکتر سعیده سعیدی همکار پژوهشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، دکتر حسین میرزایی عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر بهرام صلواتی عضو پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه شریف و مهندس سیاوش خالدان عضو موسسه توسعه دانش فردای ایرانیان برگزار می‌شود.

این دوره از ۲۸ تا ۳۰ خرداد ماه در محل پژوهشکده سیاست گذاری دانشگاه شریف برگزار می‌شود. هزینه این دوره ۳۰۰ هزار تومان است.

دسته بندی: گفت‌و گو