دكتر طهرانچی رئيس دانشگاه آزاد اسلامی: فردی که در مدیریت آموزش عالی فعالیت و زندگی می‌کند اساساً بدون کتاب‌های پژوهشکده نمی‌تواند کار کند

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامي عصر روز يكشنبه هشتم ارديبهشت‌ماه در بازدیدی که از غرفه پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران داشت در پاسخ به اینکه نمایشگاه کتاب امسال را چگونه ارزیابی می‌کنید گفت: نکته مهم این است که با توجه به وضعیت کاغذ و مشکلات موجود همین که ناشران هنوز سرپا هستند خیلی ارزشمند است و این نشان می‌دهد که هنوز در کشورمان کتاب زنده است.

وی در پاسخ به اینکه پژوهشكده وانتشارات آنرا چگونه ارزیابی می‌کنید گفت: واقعیت این است که نمی‌شود به نمایشگاه بيايم و به غرفه پژوهشکده سر نزنم و حتماً کتاب می‌گیرم و منتظرم که کتاب‌های آخر را ببینم چرا که به نظرم فردی که در مدیریت آموزش عالی فعالیت و زندگی می‌کند اساساً بدون کتاب‌های پژوهشکده نمی‌تواند کار کند. این کتاب‌ها را به همه مدیران دانشگاهی و همه کسانی که در آموزش عالی کار می‌کنند و حرف می‌زنند توصیه می‌کنم. انصافاً کتاب‌ها خوب انتخاب می‌شود، خوب منتشر می‌شود و بسیار قابل استفاده است.

دسته بندی: گفت‌و گو