همایش «اخلاق علم و آموزش عالی» چهارشنبه پنجم دی‌ماه برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، همایش «اخلاق علم و آموزش عالی» چهارشنبه پنجم دی‌ماه از سوی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

در مراسم افتتاحیه این همایش سید فرید العطاس، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه سنگاپور، حسین میرزایی رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی و محمدرضا کلاهی دبیر این همایش  سخنرانی می‌کنند.

در این همایش معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت پژوهش و آموزش عالی و معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، مرکز نشر دانشگاهی، موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، انجمن ایرانی اخلاق در علوم وفناوری، انجمن آموزش عالی ایران، انجمن جامعه‌شناسی ایران، انجمن انسان‌شناسی ایران و انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات همکاری دارند.

همایش اخلاق علم و آموزش عالی چهارشنبه پنجم دی ماه از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ عصر در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، واقع در خیابان پاسداران، خیابان گلستان یکم، شماره ۱۲۴ برگزار می‌شود. شرکت در این همایش برای عموم آزاد است.

دسته بندی: اخبار