همایش «اخلاق علم و آموزش عالی» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، همایش «اخلاق علم و آموزش عالی» چهارشنبه پنجم دی ماه برگزار می‌شود.

محور‌های این همایش عبارتند از:

الف)اخلاقِ علم و آموزش‌عالی

• اخلاقِ استاد بودن
  • اخلاقِ دانشجو بودن
  • اخلاقِ پژوهش کردن
  • اخلاقِ مقاله و کتاب نوشتن
  • بوروکراسی دانشگاهی و اخلاقِ آموزش

ب)علم، آموزش‌عالی و جامعه اخلاقی

• مسئولیت اخلاقی دانشگاه
  • دانشگاه و نابرابری‌های اجتماعی
  • حیات دانشجویی و مسئولیت اخلاقی
  • آیین‌نامه‌های انضباطی و فضای اخلاقی در دانشگاه
  • دانشگاه و اخلاقِ جنسیتی
  • دانشگاه و برساخت سوژه اخلاقی
  • دانشگاه، جنبش‌های اجتماعی و سازمان‌های مردم‌نهاد
  • دانشگاه و نهاد‌های سیاستگذار
  • دانشگاه، رسانه و حوزه عمومی

علاقه‌مندان می‌توانند خلاصه مقاله خود(۱۰۰۰تا ۱۵۰۰ کلمه) را تا ۱۵ آذر ماه به دبیرخانه این همایش به نشانی pajuhesh@iscs.ac.ir  واقع در تهران، خیابان پاسداران، خیابان گلستان یکم شماره ۱۲۴، ارسال کنند. همچنین می‌توان برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره  (داخلی ۲۶۴)  ۲۲۵۷۰۶۶۶ تماس گرفت.

در این همایش معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت پژوهش و آموزش عالی و معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین مرکز نشر دانشگاهی، موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، مركز تحقیقات سیاست علمی كشور، انجمن ایرانی اخلاق در علوم وفناوری و انجمن آموزش عالی ایران انجمن جامعه‌شناسی ایران، انجمن انسان‌شناسی ایران و انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات همکاری دارند.

دسته بندی: اخبار