کتاب «درباره نظام دانش» نقد و بررسی می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشست نقد و بررسی کتاب «درباره نظام دانش» تالیف ابراهیم توفیق توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی با همکاری انجمن علمی جامعه‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.

در این نشست که پنجم آبان ماه ساعت ۱۵ تا ۱۸ در دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود، نعمت الله فاضلی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و رضا صمیم عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به عنوان سخنران و ناصرالدین علی تقویان به عنوان مدیر نشست حضور دارند.

علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست می‌توانند به طبقه چهارم  دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس، سالن علامه جعفری، واقع در بزرگراه جلال آل احمد، زیر پل گیشا مراجعه کنند.

دسته بندی: اخبار