نخستین خبرنامه الکترونیکی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نخستین شماره خبرنامه الکترونیکی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منتشر شد.

این خبرنامه به ترتیب شامل بخش‌های:

یادداشت، معرفی و نقد کتاب، گفت‌وگو، اخبار پژوهشکده، اخبار جشنواره فارابی و تازه های نشر است. علاقه‌مندان با مراجعه به این خبرنامه در سایت  پژوهشکده می‌توانند به اخبار پژوهشکده در فصل بهار دسترسی پیدا کنند.

در خبرنامه بهاری ۱۳۹۷ سخن مدیر مسئول که بیان کننده چرایی شکل‌گیری سیاست‌های این خبرنامه است را خواهید خواند.

همچنین در این شماره گزارش‌هایی از نقد و بررسی کتاب‌هایی مانند نخبگان دانش، تولید و مصرف فرهنگی در دانشگاه، از مدرسه تا دانشگاه و گفت‌وگوهایی با مرحوم دکتر محمد امین قانعی راد، دکتر محمدرضا کلاهی، دکتر عباس کاظمی را خواهید خواند.

این خبرنامه را می‌توانید از اینجا بخوانید.

دسته بندی: اخبار