قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون مرحله دوم مقطع دکتری رشته جامعه‌شناسی فرهنگی سال ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اطلاعیه شماره ۱۰۲؛ قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون مرحله دوم مقطع دکتری رشته جامعه‌شناسی فرهنگی
۵خرداد،۱۳۹۷
پذیرفته شدگان لازم است مدارک ذیل را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند:
۱- اصل‌ مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) و اصل مدرک کارشناسی‌ارشد مورد تأیید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد و یک برگ‌ فتوکپی‌ آن‌.
تبصره‌۱- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی‌ارشد (فوق‌لیسانس) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تأیید شده‌ توسط دانشگاه یا مؤسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل اخذ کارشناسی‌ارشد (فوق‌لیسانس) را ارائه‌ نمایند.
تبصره‌۲- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ تا تاریخ ۱۳۹۷/۰۶/۳۱فارغ التحصیل می‌شوند، به عبارت دیگر در زمان ثبت‌نام برای شرکت در این آزمون دانشجو می‌باشند، لازم است معدل کل واحدهای گذرانده آنان براساس‌ (‌۰) تا (۲۰) تا تاریخ ۱۳۹۷/۰۶/۳۱ توسط مؤسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی در فرم مخصوص درج و پس از تأیید مسئول ذی‌ربط به هنگام ثبت‌نام ارائه گردد.
۲- اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمامی‌ صفحات.
۳- شش‌ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌.
۴-ارائه مدرکی که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی‌ دوره دکتری سال ۱۳۹۰ مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌).
۵- حکم‌ مرخصی‌ سالانه‌ یا موافقت‌ کتبی‌ و بدون‌ قید و شرط سازمان‌ متبوع‌ برای‌ کارمندان‌ دولت.
۶- پرداخت مبلغ ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال (معادل صد هزار تومان) به حساب شماره ۷۰۰۸۱۶۰۸۹۳۲۳ درآمد اختصاصی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی نزد بانک شهر شعبه گلستان پاسداران کد ۳۴۶؛ قابل پرداخت در کلیه شعب بانک شهر.
۷- افراد مشمول معرفی‌نامه‌های مذکور در ذیل، لازم است حداکثر تا پایان تابستان سال جاری، معرفی نامه خود را از محل مربوطه اخذ و به‌ محل‌ قبولی‌ (پژوهشکده) تحویل‌‌ دهند، ‌در غیر این‌ صورت‌ از ثبت‌نام آنان برای نیمسال‌ اول‌ سال‌ تحصیلی‌ ۹۸-۱۳۹۷‌ ممانعت‌ به‌ عمل‌ خواهد آمد و قبولی‌ آنان «کان‌ لم‌ یکن» تلقی‌ می‌گردد:
۷-۱- معرفی‌نامه رسمی از ستاد مشترک‌ سپاه پاسداران انقلاب‌ اسلامی‌ و یا وزارت‌ جهاد کشاورزی با امضاء و مهر هر یک‌ از رؤسای‌ ارگان‌های‌ مذکور که‌ در آن قید شده‌ باشد داوطلب‌ با توجه‌ به‌ ماده‌ ۱ و تبصره‌های‌ چهارگانه‌ آن‌ در آیین‌نامه‌ اجرایی‌ قانون‌ ایجاد تسهیلات‌ برای‌ ورود رزمندگان‌ و جهادگران داوطلب‌ بسیجی‌ به‌ دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی‌ و سایر شرایط مندرج‌ در آیین‌نامه‌ مذکور واجد شرایط استفاده‌ از سهمیه‌ رزمندگان‌ می‌باشد.
۷-۲ با توجه به ادغام ارگان‌های بنیاد شهید انقلاب اسلامی، بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی و ستاد کل امور آزادگان تحت عنوان بنیاد شهید و امور ایثارگران به اطلاع آن دسته از داوطلبانی که با استفاده از سهمیه رزمندگان پذیرفته‌ شده‌اند می‌رساند در زمان ثبت‌نام ملزم به ارائة تأییدیه سهمیه ثبت‌نامی نمی‌باشند و ملاک عمل برای ثبت‌نام همان عنوان درج شده در لیست‌های ارسالی به مؤسسات می‌باشد.
۷-۳-ارائه معرفی‌نامه رسمی مبنی بر واجد شرایط بودن برای استفاده از امتیاز ویژه مربیان رسمی قطعی و رسمی آزمایشی وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری. این سهمیه شامل مربیان رسمی قطعی و رسمی آزمایشی شاغل در «وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری»، «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی»، «دانشگاه پیام‌نور»، «دانشگاه جامع علمی- کاربردی» و دستگاه‌های اجرایی منظور می‌گردد. در ضمن مربیان پیمانی به شرط داشتن حداقل سه سال تمام سابقه پیمانی می‌توانند از تسهیلات مربوط استفاده نمایند.تبصره: زمان خدمت طرح سربازی مشمول بخش سابقه خدمت نمی‌گردد.
۸- آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که دارای مدرک معتبر زبان ملی و یا بین‌المللی بوده و با تأثیر مثبت نمره درس زبان ملی و یا بین‌المللی (زبان ملی TOLIMO & MCHE & MSRT و یا بین‌المللی TOEFL PBT & TOEFL IBT & IELTS)پذیرفته‌شده‌اند می‌بایست اصل کارنامه نتیجه آزمون زبان مورد نظر را در زمان ثبت‌نام ارائه نمایند. لازم به توضیح است که مدت اعتبار کلیه آزمون‌های زبان ملی و یا بین‌المللی دو سال می‌باشد که باید در زمان ثبت‌نام مدرک مزبور از تاریخ ۱۳۹۵/۰۳/۳۰ تا تاریخ ۱۳۹۷/۰۳/۳۰دارای اعتبار بوده و مدت دو سال اعتبار آن به پایان نرسیده باشد.
تبصره: آن دسته از پذیرفته شدگانی که دارای مدرک زبان معتبر نمی‌باشند لازم است در صورت قبولی تا قبل نیمسال دوم تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷، مدرک مزبور را اخذ کرده و به پژوهشکده تحویل دهند.
تذکر ۱:لازم به توضیح است چنانچه پذیرفته‌شدگان در زمان ثبت‌نام مستندات لازم براساس دستورالعمل ثبت‌نامی را ارائه ننمایند و یا در جلسه مصاحبه حضور نیابند، قبولی آنان «کان‌لم‌یکن» تلقی می‌گردد.
تذکر ۲: با توجه به پژوهش محور بودن دوره دکتری جامعه شناسی فرهنگی پژوهشکده، چنانچه متقاضیان تحصیل در پژوهشکده سفارش طرح تقاضا محور از دستگاه‌ها و مؤسسات اجرایی برای پژوهشکده داشته باشند در اولویت پذیرش قرار خواهند گرفت.
تذکر ۳:تاریخ مصاحبه ۸ و ۹ خرداد ماه ۱۳۹۷ می‌باشد. لطفاً فرم ثبت نام را دانلود و پس از تکمیل تا تاریخ ۱۳۹۷/۰۳/۰۷ به همراه تصویر فیش واریزی به آدرس amoozesh@iscs.ac.irارسال نمائید. در صورت انجام مراحل اولیه، با شماره ۲۲۷۶۷۴۹۰ (۰۲۱) تماس گرفته و حضور خود را در روز مصاحبه اعلام نمائید. متعاقباً زمان دقیق حضور در جلسه مصاحبه، حسب زمان‌بندی دفتر آموزش به شرکت کنندگان اعلام خواهد شد.

دسته بندی: اخبار