بازدید مدیر گسترش روابط بین‌الملل دانشگاه پاریس ۱۳ از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در راستای تفاهم‌نامه امضاءشده میان دانشگاه پاریس ۱۳ و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، پروفسور علی اسمیدا، مدیر گسترش روابط بین‌الملل خاورمیانه، شمال آفریقا و آمریکای جنوبی دانشگاه پاریس ۱۳، در نشست هم‌اندیشی پژوهشکده حضور یافت.
این جلسه در پی حضور و توافق اولیه معاونان این دانشگاه در پژوهشکده و همچنین در ادامه مذاکرات و حضور مسئولان پژوهشکده در دانشگاه پاریس ۱۳ انجام شد و در آن چشم‌انداز پیش‌رو و چگونگی تسهیل روندها در مسیر تحقق نخستین مرحله تفاهم‌نامه بررسی شد.
گفتنی است ۲۵ درصد از دانشجویان دانشگاه پاریس ۱۳ به عنوان یکی از دانشگاه‌های سوربن سیته پاریس جزو دانشجویان بین‌المللی به‌شمار می‌روند. تاکنون توافق‌نامه‌های بسیاری بین این دانشگاه و سایر دانشگاه‌های دنیا به امضا رسیده است.

دسته بندی: اخبار