حضور اساتید برجسته علوم اجتماعی ایران در نمایشگاه کتاب تهران

به گزارش پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب میزبان اعضای هیات علمی پژوهشکده، مولفان و مترجمانی است که آثارشان در نمایشگاه رونمایی می‌شود.

امروز یکشنبه ۱۶ اردبیهشت خدیجه کشاورز نویسنده کتاب «رویای ناتمام» و سید محمود نجاتی حسینی نویسنده کتاب‌های «تبارشناسی کلاس درس در ایران»، «شهروندی دانشگاهی در ایران» در غرفه این انتشارات حضور خواهند داشت.

فردا صبح دوشنبه ۱۷ اردیبهشت رضا صمیم، نویسنده کتاب «تولید و مصرف فرهنگی در دانشگاه ایران»، ناصرالدین علی تقویان مترجم کتاب «فلسفه همچون سیاست فرهنگی» مهمان این غرفه است. در ادامه از ساعت ۱۴ غرفه پژوهشکده پذیرای عباس کاظمی نویسنده کتاب« دانشگاه: از نردبان تا سایبان» و حسن محدثی گیلوایی نویسنده کتاب «حکایت دانشگاه» خواهد بود.

بر اساس این گزارش، حسین میرزایی رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و رئیس دبیرخانه جشنواره بین‌المللی فارابی و عبدالامیر نبوی عضو هیات علمی پژوهشکده دبیر علمی این جشنواره دوشنبه ساعت ۱۴:۳۰ سالن ملل نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران درباره جشنواره فارابی سخنرانی خواهند داشت.

سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت غرفه پژوهشکده از ساعت ۱۱ تا ۱۴ پذیرای دکتر محمد رضا کلاهی عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و محمد حسینی مقدم نویسنده کتاب «دانشگاه ایرانی در سپهر بین المللی» است و همچنین از ساعت ۱۴ تا ۱۸ شاهد حضور تقی آزاد ارمکی استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران و نویسنده کتاب «دانشگاه و چالش‌های جامعه ایرانی» است.

آمنه صدیقیان عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی صبح چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت در غرفه پژوهشکده حضور دارد.

بعد از ظهر چهاشنبه نیز غرفه پژوهشکده پذیرای دکتر عبدالامیر نبوی عضو هیات علمی پژوهشکده و دبیر علمی جشنواره فارابی خواهد بود.

جمعه ۲۱ اردیبهشت غرفه پژوهشکده پذیرایی مهدی حسین زاده فرمی عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از ساعت ۱۱ تا ۱۴ است.

انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در طبقه اول شبستان مصلی امام خمینی (ره)، راهرو ۹، غرفه ۲ پذیرای علاقه‌مندان است.

دسته بندی: اخبار