رضا ماحوزی و عباس کاظمی؛ پژوهشگران برتر پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی

پژوهشگران برتر پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی در سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ انتخاب و معرفی شدند.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر رضا ماحوزی به عنوان پژوهشگر برتر سال ۱۳۹۵ و دکتر عباس کاظمی به عنوان پژوهشگر برتر سال ۱۳۹۶ معرفی شدند.

این دو عضو هیئت علمی پژوهشکده سرپرست دو پروژه تحقیقاتی این مرکز علمی در سال‌های گذشته بوده‌اند و ماحوزی مسئولیت پروژه «ابعاد فرهنگی  و اجتماعی بین‌المللی شدن آموز عالی» و کاظمی مسئولیت پروژه «ابعاد فرهنگی و اجتماعی کلاس درس دانشگاهی در ایران» را بر عهده داشته‌اند.

این تقدیر در جلسه شورای اعضای هیئت علمی پژوهشکده انجام شد و دکتر حسین میرزایی، رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی با اهداء لوح از این پژوهشگران برتر قدردانی کرد.

متن لوح دکتر ماحوزی به شرح زیر است؛

« جناب آقا دکتر رضا ماحوزی

عضو محترم هیئت علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی

دانش و معرفت جوهر آدمي است و جوامع بشري در تداوم حيات و پويايي خود مرهون دانشمندان و پژوهشگران پر تلاشي است  كه با انجام كارهاي بزرگ افق‌هاي والاتري را در گستره هستي مي‌جويند. ضمن تبریک انتخاب جنابعالی به عنوان پژوهشگر برگزیده    پژوهشکده در سال ۱۳۹۵  وظیفه خود می‌دانم از نقش ارزشمندتان در مدیریت پروژه پژوهشی «ابعاد فرهنگی و اجتماعی بین‌المللی شدن آموزش عالی»  سپاسگزاری ‌نمایم. توفيق روزافزون آن جناب  را از درگاه ايزد منان مسئلت  دارم.

حسین میرزایی

رئيس پژوهشکده»

متن لوح دکتر کاظمی نیز به شرح زیر است؛

« جناب آقای دکتر عباس وریج‌کاظمی

عضو محترم هیئت علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی

دانش و معرفت جوهر آدمي است و جوامع بشر ي در تداوم حيات و پويايي خود مرهون دانشمندان و پژوهشگران پر تلاشي است  كه با انجام كارهاي بزرگ افق‌هاي والاتري را در گستره هستي مي‌جويند. ضمن تبریک انتخاب جنابعالی به عنوان پژوهشگر برگزیده پژوهشکده در سال ۱۳۹۶ وظیفه خود می‌دانم از نقش ارزشمندتان در مدیریت پروژه پژوهشی «ابعاد فرهنگی و اجتماعی کلاس درس دانشگاهی در ایران» سپاسگزاری ‌نمایم. توفيق روزافزون آن جناب را از درگاه ايزد منان مسئلت  دارم.

حسین میرزایی

رئيس پژوهشکده»