آخرین نشست «تجربه زیست فرهنگی اساتید» برگزار می‌شود

آخرین نشست از سلسله نشست‌های «تجربه زیست فرهنگی اساتید» روز شنبه هفتم بهمن ماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۰ تا ۱۲:۳۰ برگزار می‌شود.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در این نشست دکتر حامد کیا  با عنوان «دانش ریاضی و خرده موقعیت‌های فرهیختگی در دانشگاه» و عطا محامد درباره « ساختار و تحول دانشگاه در ترکیه» سخنرانی خواهند کرد.

این نشست در سالن اجتماعات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به نشانی پاسداران، خیابان شهید مومن‌نژاد ( گلستان اول)، شماره ۱۲۴ برگزار خواهد شد.

پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی این نشست‌ها را در راستای یک پروژه تحقیقاتی برگزار می‌کند و تاکنون ۹ نشست به ترتیب با حضور رضا صمیم، محمدرضا مریدی،‌ مهرداد عربستانی، فردین علیخواه، نعمت‌الله فاضلی، محمدامین قانعی‌راد، ناصر فکوهی، حسن محدثی و ناصر تقویان برگزار شده است.

نشست‌های «تجربه زیست فرهنگی اساتید» با همکاری انجمن جامعه‌شناسی ایران و انجمن انسان‌شناسی ایران و هم‌چنین سرای اهل قلم و خانه کتاب برگزار شده و حضور عموم در این سخنرانی‌ها آزاد است.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هانشست