شنبه برگزار می‌شود؛ آخرین جلسه از نشست‌های « عرفان و اندیشه علمی»

آخرین جلسه از سلسله نشست‌‌های «عرفان و اندیشه علمی» با سخنرانی دکتر سیدعبدالحمید ضیایی، پژوهشگر حوزه عرفان تطبیقی برگزار می‌شود.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این نشست، با موضوع « آسیب‌شناسی عرفان ایرانی- اسلامی؛ با رویکرد روش‌شناختی و معرفت‌شناختی» روز شنبه مورخ ۱۶ دی ماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ تا ۱۶ در سالن انجمن‌های دانشکده علوم اجتماعی برگزار خواهد شد.

نشست‌های ده‌گانه «عرفان و اندیشه علمی» با همکاری انجمن جامعه‌شناسی و انجمن انسان‌شناسی برگزار شد و حضور علاقه‌مندان همانند دیگر نشست‌ها در آخرین سخنرانی هم آزاد است.

گفتنی است، سالن انجمن‌های علمی دانشکده علوم اجتماعی در این دانشکده به نشانی بزرگراه جلال آل احمد، پل نصر (گیشا)، جنب دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، نیم‌طبقه اول پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.

دسته بندی: اخباراخبار علمیتازه‌هانشست