اعلام زمان برگزاری آزمون به کارگیری نیروی قراردادی       ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی       در نشست خبری جشنواره فارابی مطرح شد: وظیفه داریم آثار و محققان حوزه علوم انسانی را کشف کنیم

1. «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه» امیرکبیر از زبان مدیران
  2. دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فارابی برگزار می کند؛ نشست «تعاملات فلسفی ایران و یونان»
  3. وزیر علوم: درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر نهضت اسلامی را به جامعه دانشگاهی کشور تسلیت می‌گویم
  4. عبدالکریمی؛ سخنران چهارمین نشست «فلسفه و دانشگاه»
  5. «نقش تشکل های صنفی در گذر از دانشگاه گلخانه ای به دانشگاه در خدمت جامعه» برگزار می شود
  6. با همکاری و حمایت پژوهشکده برگزار می شود؛ نشست «چالش های اجتماعی نظام آموزش در ایران»
  7. علامه و رحیم زاده؛ سخنرانان نشست «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه»
  8. فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد
  9. زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی اعلام شد
  10. در نشست های استانی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی چه می گذرد؟
جستجولیست خبرها
علم و فناوری

1394/11/1115:16:28
« ابعاد فرهنگی و اجتماعی بین المللی شدن دانشگاه های ایران»
سمینار تخصصی « دانشگاه بین المللی درایران و سیاست های پیش رو» به همت پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی و همکاری دانشگاه تهران صبح روز شنبه مورخ 10/11/94 در تالار گفت و گو دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

برای مطالعه و دریافت مجموعه نشست های تخصصی ابعاد فرهنگی و اجتماعی بین المللی شدن دانشگاه های ایران اینجا را کلیک کنید.

تعداد مشاهده:  1008

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز