سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

English

1. رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی اعلام کرد: چهار روز به پایان مهلت ارسال آثار به نهمین جشنواره باقی مانده است
  2. دوشنبه برگزار می شود: نشست نقد و بررسی کتاب «بین المللی شدن آموزش عالی»
  3. بار دیگر نمایه شد؛ فصلنامه مطالعات میان رشته ای در علوم انسانی
  4. دبیرخانه جشنواره فارابی از عبدالله انوار و عزت الله فولادوند تقدیر کرد
  5. پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند؛ نشست تخصصی نقش عملی –مشارکتی دانشگاه در مسایل عمومی استان مازندران
  6. میرزایی خبر داد: مهلت ثبت آثار در نهمین جشنواره بین المللی فارابی تمدید شد
  7. نجاتی حسینی؛ سخنران مراسم رونمایی کتاب «کتابشناسی انتقادی جامعه شناسی تشیع»
  8. عضو هیئت علمی پژوهشکده؛ سخنران همایش «فلسفه در مواجهه با فضای مجازی»
  9. در نشست اخلاق در جامعه ایرانی مطرح شد: احزاب می توانند آداب و رفتار جدیدی را بسازند/ التزام به رعایت کد اخلاقی در عرصه عمومی نداریم
  10. دو عضو هیئت علمی در یک نشست تخصصی
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

علامه و رحیم زاده؛ سخنرانان نشست «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه»

معاونت پژوهشی و  آموزشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دومین نشست از سلسله نشست های «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه» را برگزار می کند.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در این نشست دکتر حسام الدین علامه، مدیر کل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر فریدون رحیم زاده، مشاور عالی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدیر کل پیشین دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی سخنرانی می کنند.
این نشست چهارشنبه پانزدهم دی ماه از ساعت 14 تا 16 در سالن اجتماعات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به نشانی پاسداران، خیابان شهید مومن نژاد (گلستان اول)، شماره 124 برگزار می شود و حضور عموم علاقه مندان و دانشجویان در این نشست آزاد است.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز